Waar je jezelf mag zijn

Zorg & Leerbedrijf

Wij vinden dat er voor iedereen plek is binnen onze maatschappij.
Daarom bieden we dagbesteding en zorg- leertrajecten voor
(jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking
of meervoudige problematiek.

Een plekje in de maatschappij

Sinds het ontstaan van ons bedrijf zijn er altijd al mensen op ons pad gekomen die (even) geen plekje binnen de reguliere maatschappij konden vinden, bijvoorbeeld door een burn-out, reclasseringstraject of vroegtijdige schoolverlaters vanaf de praktijkschool (via UWV).

Deze mensen zijn hier, mede door onze visie op het leven, altijd van harte welkom geweest.

Jarenlange ervaring

In 2016 zijn we professioneel gestart met het zorg- en leerbedrijf voor (jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking of meervoudige problematiek.

Met een rugzak vol bagage die we hebben opgedaan tijdens onze werkjaren in dienstverband wilden we hier een plek creëren voor deze groep mensen die dagbesteding of een Werkfit-traject nodig hebben.

Jarenlange ervaring

n 2016 zijn we professioneel gestart met het zorg- en leerbedrijf voor (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking of meervoudige problematiek.

Met een rugzak vol bagage die we hebben opgedaan tijdens onze werkjaren in dienstverband wilden we hier een plek creëren voor deze groep mensen die dagbesteding of een werk- fittraject nodig hebben.

Van horeca tot houtverwerking

Door de vele facetten van ons bedrijf is er veel afwisseling en kunnen cliënten zich ontwikkelen op diverse gebieden, zoals kweken, terrein-onderhoud, schoonmaak, horeca, recreatie en houtverwerking.

Goed om te weten:

 • De zorg kan gerealiseerd worden vanuit de WMO, WLZ of een onderaannemerschap.
 • Indien nodig verzorgen wij zelf het cliëntvervoer (hierbij wordt geen taxibedrijf ingezet)
 • Goed om te weten:

  • De zorg kan gerealiseerd worden vanuit de WMO, WLZ of een onderaannemerschap.
 • Indien nodig verzorgen wij zelf het cliëntvervoer (hierbij wordt geen taxibedrijf ingezet)
 • Lieske Nota-Giliam

  Lieske is 7 jaar werkzaam als onderwijsassistent in het reguliere basisonderwijs geweest, met ASS-problematiek als specialisme.

  Daarna heeft Lieske diverse trainingen ‘Geef me de Vijf’ methodiek gevolgd, waarna ze 7 jaar werkzaam was als pedagogisch medewerker dagbesteding gehandicaptenzorg.

  Ook volgde ze diverse trainingen lichaamsgerichte coaching.

  Jan Nota

  Jan is 12 jaar leerkracht geweest in het voortgezet speciaalonderwijs in Sneek. Daarnaast is hij altijd door blijven leren en ontwikkelen bij het Noordelijk Onderwijsgilde.

  In 2016 won hij samen met de collega’s van het VSO de Regionale Onderwijsprijs. Vervolgens wonnen zij in 2017 de Nationale Onderwijsprijs door een nieuw ontwikkelde manier van opleiden te realiseren, aansluitend op de participatiewetgeving.

  Daphne Walstra

  Mijn naam is Daphne Walstra, ik woon samen met Ronald en onze 3 kinderen in het mooie Pingjum. Ik werk sinds april 2022 binnen het Zorg- Leerbedrijf, maar ben al iets langer bekend met de Nije Trije. Mijn hobby’s zijn (moes)tuinieren en ik werk graag in de keuken, daar ligt ook mijn achtergrond. Het werk op de Nije Trije is heel veelzijdig en afwisselend, wat het ontzettend leuk maakt. En het is natuurlijk een prachtige plek!

  Tot ziens!

  Kennismaken?

  Stuur een bericht

  Je ontvangt zo snel mogelijk reactie!

  7 + 3 =