Home
Minicamping & Accommodaties
Omgeving
Omgeving

Pingjum/Witmarsum/Arum (2 km)

In het nabij gelegen dorp Pingjum vind je de beroemde 'Pizzaria Pingjum' waar men van heinde en ver naar toekomt om te genieten van de traditionele Italiaanse gerechten. Ook bevindt zich in Pingjum het skûltsjerkje 'Fermanje', èén van de mooiste en meest karakteristieke schuilkerken van ons land en waarschijnlijk daterend eind 16e eeuw.


Fietsen


Waddenzee (2,5)

Vlieland/Terschelling

Veel gasten van De Nije Trije nemen voor een dagje de boot naar èèn van deze twee eilanden om heerlijk te genieten van de mooie natuur, een afwisseling van bos duinen en het Noordzeestrand. Je kunt op het grotere eiland Terschelling heerlijke fietstochten maken en bijv. lekker even struinen door de straatjes van 'West' of een mooi terrasje pakken in het gezellige Midsland. Op het kleinere Vlieland is, naast fietsen, wandelen ook een goede optie!

Harlingen (8 km)

Lekker uitwaaien aan de haven, het strand of op de dijk, gezellig wandelen door de oude havenstad met haar mooie gevels of een goed glas bier drinken in Het BrouwDok, de enige buitendijkse brouwerij ter wereld, met uniek uitzicht over het Wad. Harlingen is één van de Friese steden die goed met de fiets te bereiken is. In Harlingen kun je een bezoek brengen aan het cultuur historiese Hannema museum of na het rondzwerven een lekker hapje eten bij één van de restaurants die de stad bezit. Tevens kun je de boot nemen naar Vlieland of Terschelling


Franeker (12 km)


Makkum (8 km)


Bolsward (10 km)


Sneek (20 km)


Workum (20 km)


Leeuwarden (30 km)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 0651779551; 0648255020info@denijetrije.nl   
Copyright 2020 | Powered by editsite.nl