Privacy-beleid

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije/De Nesserrigge/Vinea Domini

 

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije, gevestigd aan Nesserlaan 4a, 8749TC, Pingjum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Waar in onderstaande tekst staat: Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije, is tevens te lezen: De Nesserrigge en Vinea Domini.

Contactgegevens:

De Nije Trije, Nesserlaan 4a, 8749TC, Pingjum 0517579587.

Herke Giliam is de Functionaris Gegevensbescherming van Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije. Hij is te bereiken via herkegiliam@gmail.com

 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en

  telefonisch, of door één van onze gastenboeken of reviewmogelijkheden in te vullen.

- Lijst met contactgegevens van de klant via een of meerdere app’s

- Bankrekeningnummer.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.We kunnen echter niet controleren of een bezoeker al dan niet ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen,om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via herkegiliam@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij pesooonsgegevens?

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije neemt Niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije) tussen zit.Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Dendrondata: voorraad- en relatiebeheer; Davilex: boekhoudapp. Google-agenda; Windows mail; Outlook.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije bewaart uw persoonsgegevens voor onbepaalde tijd.

Bij voorkomende gelegenheid schonen wij onze bestanden op.

 

Persoonsgegevens: Bewaartermijn:onbepaalde tijd. Indien u tot de categorie terugkerende klanten komt te behoren, bent u geregistreerd.

Personalia                                  idem                     

Adres                                         idem

Enzovoort                                   idem.

Delen van persoonsgegevens met derden

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije gebruikt alleen technische en functionele cookies.En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen.Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of te verwijderen.

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar herkegiliam@gmail.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart.Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Beamkerij FERSKAAT/De Nije Trije neemt de bescherming van uw gegevens serieus.

 en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met herkegiliam@gmail.com